Kedd, 01 19th

Last updateSze, 13 Nov 2019 9am

E-napló - KRÉTA

Tisztelt Szülők!

2017 szeptemberében a KRÉTA e-napló került bevezetésére iskolánkban.

Az e-napló a csikferenc.e-kreta.hu oldalon keresztül érhető el. A belépéshez szükséges felhasználói azonosítót és jelszót az osztályfőnökökön keresztül kérhetik Őze Ferenc rendszergazdától.

A elektronikus ellenőrzővel kapcsolatos információkat az alábbi linken olvashatják:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424862

Kérdéseikkel Őze Ferenchez fordulhatnak a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen keresztül.

 

A 2015. évi CCXXII. törvény az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól értelmében az állampolgároknak biztosítani kell az elektronikus ügyintézés lehetőségét. Ezért a KRÉTA gondviselői felületén egy új menüpont jelent meg: e-ügyintézés.

Az új rendszerben intézhető ügyeket IDE kattintva érhetik el.

Iskolánkról

Iskolánk többcélú, összetett intézmény. Alaptevékenysége az általános iskolai, gimnáziumi és köznevelési típusú sportiskolai nevelés és oktatás. Ez 8 évfolyamos általános iskolai és 4, illetve 5 évfolyamos gimnáziumi képzéssel valósul meg.

Az iskola egyik profilját tekintve sportiskola, fő célja az élsportoló diákok számára az edzés, a versenyzés és a tanulás összehangolása, segítése.


Kapcsolat

  • Cím: 1027. Budapest, Medve utca 5-7.
  • Telefon: 201-1137, +36-20-228-0543
Ön itt van: Home E-napló